Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Gambar

Ongeval Lichtervelde Alles Wat U Moet Weten


Ongeval Lichtervelde

Ongeval Lichtervelde: Alles wat u moet weten

Wat is er gebeurd?

Op vrijdag 10 maart 2023 vond er een dodelijk ongeval plaats in Lichtervelde, West-Vlaanderen. Een personenwagen kwam in botsing met een vrachtwagen, waarbij de bestuurder van de personenwagen ter plaatse overleed. De oorzaak van het ongeval is nog in onderzoek.

Wie is het slachtoffer?

Het slachtoffer van het ongeval is een 52-jarige man uit Hooglede. Hij was op weg naar zijn werk in Roeselare toen het ongeval gebeurde. De man laat een vrouw en twee kinderen achter.

Wat zijn de gevolgen van het ongeval?

Het ongeval heeft geleid tot een grote verkeershinder op de N32, waar het ongeval gebeurde. De weg werd volledig afgesloten en het verkeer werd omgeleid. De hinder duurde meerdere uren.

Wat is de impact op de lokale gemeenschap?

Het ongeval heeft een grote impact op de lokale gemeenschap van Lichtervelde. De man die om het leven kwam, was een bekend figuur in het dorp. Hij was actief in het verenigingsleven en was geliefd bij velen. Zijn dood is een groot verlies voor de gemeenschap.

Wat is de reactie van de autoriteiten?

De lokale politie en de hulpdiensten zijn ter plaatse gekomen om de nodige hulp te bieden. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval. Het parket van Brugge heeft een verkeersdeskundige aangesteld om het ongeval te reconstrueren.

Wat kunt u doen om te helpen?

Als u meer informatie heeft over het ongeval, kunt u contact opnemen met de lokale politie. U kunt ook een bericht achterlaten op de Facebookpagina van de gemeente Lichtervelde.


Komentar