Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Ongeval Lichtervelde Meerdere Gewonden Na Botsing Tussen Auto En Vrachtwagen

Ongeval Lichtervelde: Meerdere gewonden na botsing tussen auto en vrachtwagen

Samenvatting

Er is vanochtend een ongeval gebeurd in Lichtervelde, waarbij een auto en een vrachtwagen in botsing zijn gekomen. Er zijn meerdere gewonden gevallen. De verkeerspolitie is ter plaatse en onderzoekt de omstandigheden van het ongeval.

Wat is er gebeurd?

Het ongeval gebeurde rond 9.30 uur op de N37 in Lichtervelde. Een personenauto en een vrachtwagen kwamen er in een bocht met elkaar in botsing. De auto kwam na de klap op zijn zij terecht.

Gevolgen

Door het ongeval vielen er meerdere gewonden. De bestuurder van de personenauto raakte zwaargewond en werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ook de passagier liep verwondingen op. De vrachtwagenchauffeur raakte lichtgewond.

Hulpdiensten

Ter plaatse werden de slachtoffers verzorgd door hulpdiensten. De brandweer kwam ook ter plaatse om de auto te bevrijden. De verkeerspolitie onderzoekt de omstandigheden van het ongeval.

Verkeershinder

Door het ongeval was de N37 in Lichtervelde tijdelijk afgesloten voor het verkeer in beide richtingen. Er werd een omleiding ingesteld. De weg is inmiddels weer open voor het verkeer.

Oproep getuigen

De politie vraagt getuigen die het ongeval hebben gezien zich te melden. Zij kunnen contact opnemen met de politiezone Arro Ieper via het telefoonnummer 057 233 650.


Komentar